SAMARBEIDSPARTNERE:

Brannalarm

En brann kan gjøre stor skade, og i verste fall kan også liv gå tapt, derfor er brannforebyggende tiltak noe av det viktigste å tenke på i et bygg. Et av flere tiltak er installasjon av brannalarm, ved riktig installasjon kan en brann da bli oppdaget før den får utviklet seg for mye og forhåpentlig bli slukket før den får gjort for mye skade.

Myndighetene stiller strenge krav til brannsikring, og her er brannalarm et viktig element. Vi leverer brannalarmsystemer både til bolig og til næringslivet. Vi hjelper deg med prosjektering av anlegget og kan gjerne komme med et uforpliktende tilbud. Branndetektorer kan i mange tilfeller også integreres i innbruddsalarmsystemet.

MAGNUM adresserbar brannalarm
MAGNUM 25 er et fleksibelt adresserbart brannalarmsystem som er svært enkelt å programmere og idriftsette. Modulær oppbygging og nettverksarkitektur gjør at anlegget kan utvides nærmest i det uendelige – via undersentraler kan systemet ha hele 96 sløyfer!

Mulighet for PC-basert presentasjon med full driftskontroll gjør selv de største installasjoner oversiktlige.

MAGNUM 25 støtter selvsagt både aspirasjonsdetektorer og Elotec bygårdsfunksjon med ElotecniQ. Det kan gis lokalt forvarsel med avstillingsmulighet i over 500 individuelle boenheter.

Eksklusive betjeningspaneler kan tilpasses interiøret, og gjør alarmanlegget til et naturlig element i alle omgivelser.

MAGNUM 25 støtter i tillegg til egen protokoll Apollo XP95/Discovery og Hochiki ESP.

LINKER:

www.elotec.no 

www.autronica.no